Komplet pastrimi i brazdave

Për pastrimin e ndotjeve dhe gjetheve. Me tub fryrës prej afërsisht 3 m, për BG 56, BG 66, BG 86, BGE 71 dhe BGE 81.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin