Komplet pastrimi me rrymë rëre të njomë

4 m i gjatë. Për pastrimin e ndërtimeve me tulla dhe pjesëve metalike. Rezultatet më të mira me granulatin pastrues STIHL SB 90, Për RE 90 – RE 170 PLUS.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin