Komplet PESHASH

Për BF-MM dhe BK-MM. Një shtesë ideale për të kultivuar dhe shkriftuar. Shton presionin mbi vegël, për më shumë depërtim thellësie në tokë.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin