Komplet rrotash

Për MF-MM 1, KW-MM 2 dhe KB-MM 2. E lejon veglën të ngrihet pak, duke pakësuar kështu rezistencën për shkak të fërkimit gjatë shkriftimit, fshirjes dhe pastrimit. Manovrim më i mirë.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin