Komplet thithjeje

3 m i gjatë. Për furnizimin me presion të ulët të ujit nga rezervuarët dhe cisternat e mbledhjes së shiut. Rekomandohet përdorimi i një filtri uji, për RE 90 – RE 170 PLUS.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin