Komplete pastrimi të gypave

Tepër elastik edhe për gypat e ngushtë. Me grykë dhe funksion shpërhapjeje të shpejtë. Për RE 362 – RE 362 PLUS.
Gjatësia 10 m
Gjatësia 20 m

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin