Kosore

I përshtatshëm për kontrollin e rritjeve të reja dhe pastrimin e bimëve të ulta. Me dorezë mbrojtëse prej lëkure.Gjatësia totale 44 cm, gjatësia e tehut prerës 32 cm, 650 g

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin