KREHËR BARI MF-MM

Heq myshkun dhe barin e thatë nga sipërfaqja e lëndinës, përfshihet zgjatuesi dhe mbrojtësja, gjerësia e punës 50 cm. Pesha: 8.3 kg.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin