Kreshtë shtesë

Aksesor në formë kreshte për krijimin e brazdave për kultivimin e perimeve.
AHK 701: E përshtatshme për modelet MH 560, MH 585 dhe MH 685.
AHK 702: E fiksuar, për modelet, MH 560, MH 585, MH 685.
AHK 800: E përshtatshme për modelet MH 600 dhe MH 700.

Categories: ,
Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin