Kuletë për meshkuj

Dizajn i jashtëm kulete, në ngjyrë kafe të errët dhe i përbërë prej lëkure premium. Pjesa e brendshme ka emblemat e fshehura STIHL dhe mbrojtjen e integruar RFID.

Përmasa: 12.5 × 10 cm (e mbyllur)

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin