KULTIVATOR BF-KM

Për ajrosjen dhe kultivimin e tokës. Gjerësia e punës: 22 cm, përfshirë mbrojtësen, gjatësia totale: 100 cm. Pesha: 4.1 kg.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin