Kuti dreke

Kjo kuti dreke, e dizenjuar nga Koziol, ofron hapësirë të mjaftueshme për të gjitha llojet sanduiçeve, mes-vakteve dhe frutave. Dizajni i rrumbullakosur i kutisë parandalon ngjitjen në anët e saj, ndërsa modelimi i saj në formën e një motosharre nën logon e STIHL janë nuancat e fundit drejt perfektes.

Përmasa: Afërsisht 17 × 12.5 × 6.5 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin