Kuti e ndimës së parë

Kjo kuti ndodhet aty për ju për çdo rast dëmtimi, nga fashot me ngjitje, fashot për dëmtimet, fashot konforme, pecetat, piskatoret, gërshërët, dorezat një-përdorimshe e deri tek mbrojtëset nga shiu. Përmban brenda: garzë, fasho, roletë ne ankeplaste me ngjitje, leukoplaste për plagë (2 x të vogla, 4 x mesatare, 4 x të mëdha), 1 pako me peceta, 1 palë doreza një-përdorimshe, një mbrojtëse nga shiu,1 palë gërshërë dhe një piskatore.

Madhësia: 12cm × 17cm × 5 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin