Kuti universale »Contra«

Kutia universale STIHL “CONTRA” ofron sasinë e duhur të hapësirës për fotografi të vjetra, kapëse flokësh, letra dashurie apo edhe për mjete pune të vogla. Kapaku i kësaj kutie praktike bazohet në kapakun e ruajtjes së STIHL Contra. Kutia përbëhet nga llamarina dhe është e sigurt për ruajtjen e ushqimeve, por jo për larjen në larësen e enëve.

Përmasa afërsisht: 18 × 12 × 6 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin