KUTIA E BATERISË

Një mënyrë praktike për të transportuar bateritë dhe karikuesit. Kompatibël me sistemet Sortimo L-BOXX dhe Sortimo Globelyst.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin