KUTIA E PERFORMANCËS SË BATERISË

Për të siguruar kohëzgjatje të madhe të baterisë, kutia është e pajisur me dy bateri dhe një karikues.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin