Lazer 2-në-1

Tregues i drejtimit të prerjes dhe udhëzues i prerjes në një pajisje. Për prerjen e copave të shkurtra të drurëve pa matje të ndërlikuara, mund të përdoret si tregues i drejtimit të prerjes për të kontrolluar prerjet dhe drejtimin e prerjes, video demonstruese në DVD. Zgjidhni mbajtësen e përshtatshme për sharrën tuaj me zinxhir.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin