Libër me objekte të fshehura

Vëmendje, eksplorues! Dilni dhe eksploroni të katër stinët me kastorin miqësor; shijoni disa mini-aventura dhe zbuloni sa emocionues është Kampionati Botëror i STIHL TIMBERSPORT me të vërtetë. Libri jonë me figura dhe objekte të fshehura, Katër Stinët, është 12 faqe i gjatë dhe i përshtatshëm për fëmijët e moshës 2 deri në 6 vjeç.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin