Lojë ludo prej druri

Nuk këshillohet për personat me zemër të dobët! Një version STIHL i lojës legjendare me eleminime, “mos u nxeh”. Bërë prej druri të çertifikuar prej FSF, kjo lojë klasike është argëtuese për çdo moshë. Të gjithë gurët e lojës janë sigurisht të pikturuar me motosharrat përkatëse dhe me dy zara në ngjyrë portokalli.

Përmasa: 20 × 20 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin