Makinë prerëse cepash FCB-KM

Prerje precize përgjatë shtigjeve, rrugicave dhe gardhit të luleve. Thellësia e prerjes e rregullueshme. Gjatësia totale 92 cm, Pesha: 2.0 kg.
Aksesorët: Thikë e prerësit të cepave (thikë zëvendësuese) (nuk tregohet në figurë). Gjatësia 20 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin