Mbajtës gryke plastic / Përshtatës

E nevojshme për të montuar grykën me sprucim me ventilator në pajisje. I përshtatshëm për SG 51 dhe SG 71.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin