Mbajtëse çelësash »Forestry Worker«

Punonjësi jonë i pylltarisë është anëtari më i ri në serinë e mbajtëseve të çelsave! Detaje të menduara me dashuri si helmeta, kufjet dhe motosharra, e bëjnë atë, aksesorin e ri të preferuar të çdo fansi të STIHL.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin