Mbajtëse çelësash në trajtë motosharre

Jo pa motosharrën time! Mbani gjithmonë pajisjen tuaj të preferuar me vete, me mbajtësen e çelësave në formë motosharre dhe me efekte zanore reale. Ky mbajtës çelësash është bërë prej çeliku të galvanizuar me shkëlqim. Përfshin butonin e baterisë (të ndërrueshme).

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin