Mbajtëse çelësash »Safety Helmet«

Kjo mbajtëse çelësash në formë helmete është vërtet e kënaqshme për syrin, si edhe praktike. Helmeta është bërë prej akriliku të qëndrueshëm, ndërkohë që mbajtësja e celësave dhe unaza përbëhen prej çeliku të galvanizuar me shkëlqim.Mbajtësja praktike e çelsave me dizajn helmete është e domosdoshme për çdo fans.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin