Mbajtëse Targe

Një përqasje e re për makinën tuaj. Mbajtëse targash bërë prej cilësie të lartë dhe të fortë plasike ABS, me kornizë të mbyllshme, mentesha cilësore të zeza dhe dizajn të STIHL TIMBERSPORTS. Pako me dy copë. Këto mbajtëse targash janë të përshtatshme për tregun gjerman, të dizejnuara për targat gjermane me buzë të ngritura dhe dimensione 112 x 520 mm.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin