Mbrojtës maje

Nuk lejon që fundi i shufrës prerësetë dëmtohet kur punoni pranëmureve dhe tokës. Të përshtatshme për HS 56 C-E, HS 82 T, HSA 94 T.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin