Mbrojtës për kokat me fije kositëse dhe PolyCut

Diametri maksimal i prerjes (fije) (mm): 350/380/420/480.

Për diametrin 350mm: FS 131, FR 410, FR 460, FS-KM, FS 94.

Për diametrin 380mm: FSA 90.

Për diametrin 420mm: FS 55, FS 56.

Për diametrin 480mm: FS 260, FS 360, FS 410, FS 460, FS 490.

 

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin