Mbrojtës universal për kokat me fije kositëse dhe veglat metalike

Diametri maksimal i prerjes (fije) (metal) (mm): 420/260.

Për diametrin 420 mm /260 mm: FS 131, FR 410, FR 460, FS-KM, FS 94.

 

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin