MBROJTËSE BOSHTI

Për të mbrojtur baterinë nga kontakti me tokën. Dorezë shtesë për përdorimin e zgjatuesit të boshtit në periudhē afatshkurtër kohore.E përfshirë në dërgesën e HT 103 dhe HT 133.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin