Mbrojtëse boshti

Për të ruajtur baterinë nga kontakti dhe perplasja me tokën. Dorezë shtesë për boshtin zgjatues.
Përfshirë në dërgesën e HT 103 dhe HT 133. Për HTA 65, HTA 66, HTA 85, HTA 86, HLA 66, HLA 85 dhe HLA 86.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin