MBROJTËSE BOSHTI

Për të mbrojtur baterinë nga kontakti me tokën. Dorezë shtesë për përdorimin e zgjatuesit të boshtit në periudha afatshkurtra kohore. E përfshirë në dërgesën e HT 103 dhe HT 133.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin