Mbrojtëse duarsh MS

Gjatë përdorimit të motosharrave.Në ngjyrë portokalli të ndezur.Shumë të rehatshme për t’u veshur, me ajrosje në sajë të shtesave të përbëra prej materiali ajrosës special. Me rrip mesi të rehatshëm dhe vrima për vendosjen e gishtave, në mënyrë qe të mos rrëshkasë gjatë përdorimit.

Kategoria 1 e mbrojtjes nga prerjet (Bazuar në EN 381 ose EN ISO 11393)

Njësia e dërgesës: 1 palë.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin