Mbrojtëse e shkurtër e fytyrës/ veshëve me rrjetë najloni

FUNCTION GPA 24:
Kombinohet thjesht me mbrojtëset e veshëve për mbrojtje të mirë kundër zhurmës dhe me rrjetën e najlonit, si edhe ka një shirit koke të rregullueshëm.EN 352, EN 1731, SNR 24 (H : 28; M: 21; L: 13)

ADVANCE GPA 28:
Kombinim i përshtatshëm për profesionistët, me balancë perfekte, shirita të rregullueshëm. Mund të vendoset me ose pa mbrojtëset e veshëve në varësi të punës që po kryhet. Ofron mbrojtje për ballin përmes hapjeve ajrosëse. Me kaskë prej rrjete najloni (poliamid PA). EN 352, EN 1731, SNR 28 (H : 35; M: 26; L: 16) 2

DYNAMIC GPA 30:
Me shirita të butë, mbrojtëse veshësh, kaskë të madhe (prej poliamidi PA), si edhe mbrojtje shtesë për ballin.EN 352, EN 1731, SNR 30 (H : 34; M: 27; L: 18) 2

FUNCTION GPA 33:
Me rrip koke dysh 1 dhe katër mbrojtëse veshësh.EN 352, EN 1731, SNR 33 (H : 32; M: 29; L: 29).

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin