Mbrojtëse këmbësh 2-ne-1 HS

Të zeza. Ofrojnë mbrojtje me efikasitet të lartë kundër prerjeve dhe dëmtimeve pickuese nga prerëset e gardheve.

Materiali: 100% poliestër.
Gjatësia: 65 cm.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin