Mbrojtëse për paketën fillestare të grirjes (teh grirës, mbrojtës grirje dhe përbërësit e fiksuar)

Diametri maksimal i prerjes (metal) (mm): 270/320.

Për diametrin 270mm: FS 260, FS 360, FS 410, FS 460, FS 490.

 

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin