Mbrojtëse protect MS 360° në gjithë zonën e këmbëve

Copa e jashtme dhe shiritat: 100% poliestër. Për përdorim rastësor të motosharrës ose kur kemi përdorues të ndryshëm. Me material ajrosës në zonën e pasme të kofshëve, zinxhir që mbyllet në pjesën e sipërme, material të butë shiritash për lehtësi në vendosje dhe pjesë të formësuara në zonat e gjunjve për rehati më të madhe gjatë përdorimit. Të disponueshme në ngjyrë portokalli të ndezur.

Kategoria 1 e mbrojtjes nga prerjet, dizajni C (EN 381 ose EN ISO 11393).
Kategoria 2 e shikueshmërisë së lartë (EN ISO 20471).

Materiali: 85% poliestër, 15% pambuk.
Përmasat: XS–M
Përmasat: L–XXL

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin