Mbrojtëse spërkatjesh plastike

Minimizon fushën e kontaktit të erës dhe prandaj pakëson kontaktin me spërkatjet. Pengon kontaktin e spërkatjeve me pantallonat. E përshtatshme për SG 31, SG 51, SG 71.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin