Mbrojtje e fytyrës/ veshëve, e shkurtër me strehë plastike

FUNCTION GPC 33:
Me rrip koke dysh 1 dhe katër mbrojtëse veshësh. EN 166, EN 352, SNR 33 (H : 32; M: 29; L: 29) 23.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin