Mbrojtje e fytyrës/veshëve, e shkurtër me vizor plastik

DYNAMIC GPC 30:
Me rrip me vatë të butë dhe mbrojtëse veshësh. Strehë e madhe, strehë e brendshme me shtresë kundër mjegullimit dhe mbrojtje të mëtejshme të ballit.EN 166, EN 352, SNR 30 (H:34; M: 27; L: 18).

ADVANCE GPC 28:
Kombinim i përshtatshëm për profesionistët, me balancë ideale, shirita të rregullueshme me mekanizëm që përshtatet, veshje kundër mjegullimit në të dyja krahët, mbrojtëse për veshët që mund të hiqen nga të dyja krahët, mbrojtje për kokën me vrima ajrosjeje dhe kaskë prej polikarbonati. Kategoria e mbrojtjes balistike B (120 m/s) in në përputhje me EN 166, EN 352, SNR 28 (H : 35; M: 26; L: 16).

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin