MBULESA E PRIZËS

Për vegla pune me bateri me një fole, si HSA 94 R dhe KMA 130 R. I mbron kundër pluhurit dhe papastërtive gjatë periudhave të gjata të magazinimit.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin