Metër i druvarëve

Tërhiqet vetë automatikisht dhe i pajisur me kapak metalik.
Gjatësia 15 m
Gjatësia 20 m
Gjatësia 25 m

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin