MH 585

Kultivator i fuqishëm për një gamë të gjerë përdorimesh, për sipërfaqe të kufizuara dhe në fusha. Vërtet i rehatshëm në përdorim, për kultivim që nuk kërkon forcë fizike. Dridhje minimale që vjen prej sistemit kundër dridhjes. Përfshin setin e rrotave për lehtësi në transport.

Categories: ,
Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin