MH 685

Kultivator i fuqishëm për punë të rënda dhe tokë të fortë. Vërtet i rehatshëm në përdorim, për kultivim që nuk kërkon forcë fizike. Dridhje minimale që vjen prej sistemit kundër dridhjes. Përfshihet seti i rrotave për lehtësi në transport.

Categories: ,
Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin