MH 700

Kultivator i fuqishëm me motor të përshtatshëm për punime në terrene të forta. I përshtatshëm për fusha të mesme. Shpejtësia e shtytjes rregullohet individualisht me dy marshe përpara dhe një marsh prapa. Timoni përshtatet në lartësi dhe gjatësi sipas trupit dhe mënyrës së përdorimit. Gjerësia e punimit e rregullueshme sipas nevojës, rrotat e para mund të palosen, filtri i depos së vajit për përdorime në ambiente të ndotura, goma me ajër 16“ për transportin e kultivatorit të përfshira në furnizim.

Categories: ,
Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin