MM 56

Për një gamë të gjerë punësh, duke filluar nga kositja e lëndinave, kultivimi i tokës dhe pastrimi i sipërfaqeve të ndryshme. Vjen me një shumëllojshmëri veglash, i lehtë për t’u transportuar, me procedurë të thjeshtë ndezjeje, me buton ndalues dhe filtër ajri prej letre.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin