Model rulote VW T1

Ky model i detajuar i VW T1 1955 do t’i bëjë zemrat e koleksionistëve të rrahin edhe më shpejt. Autobuzi i vogël VW, me dizajn prej zinku të derdhur dhe të fortë, është ngjyrosur me ngjyra origjinale dhe me dizajnin historik STIHL. Autobuzi legjendar i shkallës 1:43 nga Schuco qëndron mbi një bazë plastike dhe është i mbrojtur nga një kapak transparent.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin