Modeli »MS 500¡«

Një koleksion i mirëfilltë nga Schuco! Modeli i zvogëluar në shkallën 1:10 i motosharrës inovative MS 500i, i prodhuar me derdhje zinku dhe pjesë plastike, i lyer me dashuri me ngjyrat origjinale është i domosdoshëm në çdo vitrinë ekspozuese.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin