Motomix përzierje karburanti

Karburant i gatshëm për përdorim (1:50) për të gjithë motorët STIHL me dy kohë, performancë optimale, veçori të shkëlqyeshme të ndezjes së ftohtë, përshpejtim maksimal në të gjithë gamën e rrotullimeve për minutë (rpm), karakteristika perfekte funksionimi edhe nën ndryshime të papritura të revolucioneve për minutë (rev). Me vajin STIHL HP ultra premium për lubrifikim të shkëlqyeshëm të motorit dhe pastërti ekstreme, totalisht sintetik dhe i biodegradueshëm për performancë optimale dhe jetëgjatësi të madhe shërbimi.Produkt miqësor ndaj përdoruesit dhe motorit falë emetimeve të pakta (pa etanol, pothuajse pa olefinë dhe përbërës aromatikë).Mund të magazinohet deri në pesë vjet. Performancë e lartë dhe e besueshme – motorët STIHL me dy kohë dhe STIHL MotoMix janë bërë për njëri-tjetrin; të gjitha aplikimet e mundshme i janë nënshtruar testimeve rigoroze.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin