MS 151 TC-E

Motosharra më e lehtë STIHL për arboristë. Ideale për një gamë të gjerë detyrash për mirëmbajtjen e pemëve, si heqja e drurëve të vdekur, mirëmbajtja e kurorave dhe heqja e filizave të trungut dhe degëve. Pompa manuale e karburantit dhe STIHL ErgoStart sigurojnë një ndezje të lehtë. E pajisur me zinxhir 1/4″ PM3 si standard për një prerje precize. Me motor të ri 2-MIX për performancë prerjeje të përmirësuar.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 151 TC-E 23,6 1,1/1,5 2.6 25-30
size

small, large

WordPress PopUp Plugin