MS 181

Motosharra MS 181 është dizenjuar për të reduktuar dridhjet e shpeshta, duke e bërë atë shumë më të rehatshme gjatë përdorimit. Gjithashtu, ajo përmban teknologjinë e motorit ekonomik 2-MIX, i cili ruan ambientin nga lëndët e dëmshme (emetimet), si edhe lejon reduktimin e konsumit të karburantit, duke mbajtur një shpejtësi prerjeje shumë të mirë. Ështe perfekte per prerjen e drurëve të zjarrit dhe për shkurtimin e pemëve më të vogla.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 181 31,8 1,5/2,0 4.3 30-35
size

small, large

WordPress PopUp Plugin